Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Pomona Hus 4

Pomona hus 4 är ett kommunalt äldreboende som ligger centralt i Bålsta med närhet till affärer och kommunikationer. Äldreboendet består av fyra våningsplan med åtta lägenheter per våning.

Besöksförbud upphör 1 oktober

Från och med den 1 oktober är du välkommen att besöka närstående på våra äldreboenden, Solängen, Dalängen och Pomona. Vi fortsätter att vara rädda om varandra genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer som gäller inför och under ditt besök.

Information inför och under ditt besök

Här bor du, eller ni, i egen lägenhet där storleken på lägenheterna varierar mellan 25- 50 kvm. Alla lägenheter har eget badrum samt pentry eller kokskåp. Du möblerar lägenheten själv efter eget tycke och smak. På varje våningsplan finns en gemensam del med kök och matplats där du om du vill kan äta frukost, lunch samt middag tillsammans med dina grannar på våningsplanet eller kanske bara sitta ned och ta en kopp kaffe.

Maten är en viktig del i vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att servera hälsosam, nyttig och varierad mat för att skapa god hälsa. Våra kockar erbjuder god och näringsrik mat som är lagad från grunden så mycket som möjligt, med hög andel ekologiska råvaror.

Meny för boende på Pomona

Det är viktigt för oss att all personalen har den kompetens och erfarenhet som behövs för att utföra sitt arbete på bästa sätt. Huvudparten av personalen på Pomona Hus 4 är utbildade undersköterskor. Det innebär att vi har det som krävs för att kunna erbjuda en verksamhet med god kvalitet.

Tillgänglig personal dygnet runt

Omvårdnadspersonal ochsjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt för att ge vård och service efter dina behov och förutsättningar. Läkare kommer till boendet två dagar i veckan. Du har möjlighet att träffa sjukgymnast, arbetsterapeut och fotterapeut.

På Pomona arbetar vi med kontaktmannaskap. Du som flyttar hit får en kontaktman som tillsammans med dig ansvarar för helheten i din omsorg och att dina vanor och önskemål tillgodoses.

Vårt mål är att du ska få bästa möjliga omsorg anpassad efter dina behov och önskemål. Du ska känna delaktighet och trygghet och få ett gott bemötande av oss som arbetar på Pomona Hus 4.

Vi i Håbo kommun erbjuder även parboendegaranti i mån av plats. Som par kan ni välja att bo tillsammans i Pomona Hus 4.

Vill du få mer information eller ansöka om insats ska du kontakta en biståndshandläggare.

Ring till kontaktcenter på telefonnummer 0171-525 00 och fråga efter socialförvaltningens biståndshandläggare.

Biståndshandläggarna har telefontid måndag, onsdag, torsdag och fredag, klockan 08.30 - 09.30.

Kontakta Pomona Hus 4

Enhetschef
Telefon: 0171-527 38

Sidansvarig: Socialförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster