Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Pomona Hus 4

Pomona hus 4 är ett kommunalt äldreboende som ligger centralt i Bålsta med närhet till affärer och kommunikationer. Äldreboendet består av fyra våningsplan med åtta lägenheter per våning.

Besöksförbud upphör 1 oktober

Från och med den 1 oktober är du välkommen att besöka närstående på våra äldreboenden, Solängen, Dalängen och Pomona. Vi fortsätter att vara rädda om varandra genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer som gäller inför och under ditt besök.

Information inför och under ditt besök

Boendet

Här bor du/ni i egen lägenhet där storleken på lägenheterna varierar mellan 25- 50 kvm. Alla lägenheter har eget badrum samt pentry/kokskåp. Du möblerar lägenheten själv efter eget tycke och smak. På varje våningsplan finns en gemensam del med kök och matplats där du om du vill kan äta frukost, lunch samt middag tillsammans med dina grannar på våningsplanet eller kanske bara sitta ned och ta en kopp kaffe.

Bra mat är viktigt

Maten är en viktig del i vår verksamhet. På Pomona strävar vi alltid efter att servera hälsosam, nyttig och varierad mat för att skapa god hälsa. I den egna restaurangen tillagas god och näringsrik mat av våra duktiga kockar.

I högermenyn finns länk till sidan "Restaurang Pomona med Pomonas matsedel. Där kan du titta på veckans matsedel.

Vi som arbetar på Pomona

Det är viktigt för oss att all personalen har den kompetens och erfarenhet som behövs för att utföra sitt arbete på bästa sätt. Huvudparten av personalen på Pomona Hus 4 är utbildade undersköterskor. Det innebär att vi har det som krävs för att kunna erbjuda en verksamhet med god kvalitet.

Tillgänglig personal dygnet runt
Omvårdnadspersonal samt sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt för att ge vård och service efter dina behov och förutsättningar. Läkare kommer till boendet två dagar i veckan. Till ditt förfogande har vi även sjukgymnast, arbetsterapeut och fotvård.

Bästa möjliga omsorg

På Pomona arbetar vi med kontaktmannaskap, vilket innebär att du som flyttar hit får en kontaktman som tillsammans med dig ansvarar för helheten i omsorgen och för att dina vanor och önskemål tillgodoses. Målet för oss är att du ska få bästa möjliga omsorg anpassad efter dina behov och önskemål. Du ska känna delaktighet och trygghet och få ett gott bemötande av oss som arbetar på Pomona Hus 4.

Bo som par

Vi i Håbo kommun erbjuder även parboendegaranti i mån av plats, vilket innebär att ni som par kan välja att bo tillsammans i Pomona Hus 4.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss på Pomona hus 4?
Då är du välkommen att ringa enhetschefen på telefon: 0171-528 52.

Ansökan

Vill du få mer information eller ansöka om insats så är du välkommen att kontakta myndighetsenhetens biståndsbedömare via kommunen.

Telefon: 0171-525 00
Telefontid: Klockan 08:30 - 09:30 måndag, onsdag, torsdag och fredag
E-post: socialnamnden@habo.se

Sidansvarig: Erik Johansson

Omsorg och hjälp

Klicka för support
Stäng supportfönster