Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Pomonas korttidsboende

Pomonas korttidsboende finns för dig som är i behov av rehabilitering efter sjukhusvistelse, till dig som har anhöriga/närstående som är i behov av avlastning och till dig som har behov av vård i livets slutskede.

Besöksförbud upphör 1 oktober

Från och med den 1 oktober är du välkommen att besöka närstående på våra äldreboenden, Solängen, Dalängen och Pomona. Vi fortsätter att vara rädda om varandra genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer som gäller inför och under ditt besök.

Information inför och under ditt besök

På Pomona erbjuds växelvård och avlastning i trevlig miljö. Vår målsättning är att ge en god och individuellt anpassad vård och omsorg.

Pomonas korttidsboende ligger beläget högst upp i Pomona hus 4 och har sammanlagt åtta platser. Du bor i enkelrum med egen toalett, dusch, höj- och sänkbar säng och egen tv. I en öppen planlösning finns matsal och vardagsrum som bildar en naturlig samlingsplats.

Maten som serveras kommer från den egna restaurangen, Restaurang Pomona, som serverar lunch och middag alla dagar i veckan. Läs mer om Restaurang Pomona i högermenyn. Frukost tillagas i korttidsboendets egna kök.

På korttidsboendet arbetar kunnig och erfaren omvårdnadspersonal dygnet runt och sjuksköterska, sjukgymnast samt arbetsterapeut finns tillgängliga vid behov.

Vill du få mer information eller ansöka om insats ska du kontakta socialförvaltningens biståndshandläggare via kommunen.

Ring till kontaktcenter på telefonnummer 0171-525 00 och fråga efter socialförvaltningens biståndshandläggare.

Biståndshandläggarna har telefontid måndag, onsdag, torsdag och fredag, klockan 08.30 - 09.30.

Kontakta Pomonas korttidsboende

Telefon: 0171-525 00

Besöksadress: Dalvägen 7, Bålsta

Sidansvarig: Socialförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster