Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Publiceringsdatum:

Nya medarbetare förstärker inom hemtjänsten

Under den senaste tiden har vi genomfört en förstärkning genom att rekrytera inte mindre än 27 nya heltidsanställda medarbetare till hemtjänsten inom Håbo kommun.

Majoriteten av våra nya medarbetare inom hemtjänsten har fram till idag den 1 februari påbörjat sina anställningar. Den resterande gruppen kommer att starta så fort deras respektive uppsägningstider har löpt ut.

Parallellt med att rekrytera tillsvidareanställda medarbetare på heltid så har vi också arbetat med att rekrytera vikarier som kommer täcka upp för sjukdom, semester och annan ledighet. Detta är ett pågående arbete.

Stort visat intresse

Vi kan glädjande nog konstatera att intresset har varit stort och utmaningen har varit att hitta medarbetare som har undersköterskeutbildning i kombination med körkort. Alla medarbetare som anställts har erfarenhet från arbete inom äldreomsorg, personlig assistans och motsvarande.

Nästa steg är nu närmast att ta hand om alla våra nya medarbetare och se till att de får den introduktion och inskolning som de behöver för att kunna utföra sitt uppdrag på ett så bra sätt som möjligt.

Trygg hemtjänst med hög kvalitet

I Håbo kommun fortsätter vi vårt arbete med att säkerställa kvaliteten i hemtjänsten. Ett arbete för en trygg hemtjänst med hög kvalitet. Läs mer om våra åtgärder i hemtjänsten här.

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss som jobbar inom hemtjänsten om du har frågor.
Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Sidansvarig: Vård- och omsorgsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster