Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Ung i Håbo

Ungdomar i Håbo kommun

Är du ung och vill veta mer om vad som händer i Håbo? Då är det här sidan för dig!

I Håbo finns mycket att uppleva och göra. Utomhus kan du njuta av allt från finkorniga badstränder och grillplatser till aktivitetspark, utegym och mountainbike-banor. Vill du hellre stanna inomhus så varför inte ta en fika, shoppa, ta ett dopp i simhallen eller besöka biblioteket.

Träffa kompisar

Ung Håbo har två mötesplatser för unga där du kan träffa kompisar och göra roliga saker på kvällar och helger och lov.
Till Generator och Slottsgården är alla ungdomar hjärtligt välkomna. Under sommaren bemannar även Ung Håbos personal Aktivitetsparken.

Vill du jobba i sommar?

Att jobba är lärorikt. Samtidigt som du träffar nya människor, lär du dig hur det fungerar på en arbetsplats och tjänar in din första lön. Här kan du läsa mer om sommarjobb.

UMO

Känner du att du vill prata med en vuxen? Har du frågor om kroppen eller om relationer? Eller behöver du preventivmedel?
Ungdomsmottagningen i Bålsta Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är öppen för dig som är tjej upp till 20 år och dig som är kille upp till 25 år. Här kan du få stöd och hjälp. Alla besök och tester är kostnadsfria. All personal har tystnadsplikt.
Du hittar Ungdomsmottagningen bredvid Folktandvården.

Tips! umo.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ungdomsmottagningen på nätet för dig mellan 13 och 25 år. Här kan du snabbt hitta svar på olika frågor om sex, hälsa och relationer.

Sidansvarig:

Klicka för support
Stäng supportfönster