Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Förändring i pendlarparkering vid stationen från den 3 april

Den grusbelagda övre pendlarparkeringen vid stationen, Scoutparkeringen, stängs av från och med den 3 april. Avstängningen görs för att parkeringen behöver ett nytt tidsbegränsat bygglov för att kunna användas som parkering.

Scoutparkeringen har haft ett tidsbegränsat bygglov. När tiden har gått ut för parkeringen får den inte användas. En ny bygglovsansökan är inlämnad och medan den behandlas måste parkeringen vara avstängd i avvaktan på nytt beslut och stängs därför av från och med den 3 april.

Den asfalterade övre pendlarparkeringen som ligger närmast stationen är fortsatt öppen.

Bygglovsprocessen innebär nu att de närmsta grannarna till parkeringen ska få yttra sig där Trafikverket är en. De har fram till den 11 april på sig och därefter kan bygglovsavdelningen fatta beslut. Vår förhoppning är att processen går så snabbt och smidigt som möjligt.

Scoutparkeringen byggdes som tillfällig parkering 2018 för att underlätta parkeringsmöjligheterna under tiden som arbeten för Bålsta C pågår.

Här kan du läsa mer om tillgängliga parkeringar för pendling i Bålsta

För att underlätta ytterligare tas tidsregleringen på tre timmar mellan klockan 8 och 20 bort på parkeringen på Lindegårdsvägen när Scoutparkeringen stängs. Grusytan intill Lindegårdsvägens parkering öppnas också för parkering.


Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster