Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Frösundaviks lekplats

I Frösundaviks lekplats finns gungor, klätterställningar, små hus, kullar för kick-bike och en sandlåda. Även en strandpark och en aktivitetspark med utegym, basketkorg, bollplan med konstgräs och en löparbana som är 100 meter.

Om Frösundaviks lekplats

Här kan små och stora barn leka sida vid sida i åldersanpassade delar av lekplatsen med rutschkana, sandlåda och klätterställningar nära varandra. Vid klätterställningarna är det ett mjukt underlag av sand. Det finns sittplatser och bord med överblick över hela lekplatsen. Här kan du träna i ett utegym i direkt anslutning till lekplatsen eller sitta och fika vid bord, som vätter mot en stor gräsyta. Bredvid lekplatsen finns en aktivitetspark med spännande asfalterade kullar där man kan åka kick-bike eller skateboard. Här kan du även grilla, ha picknick och umgås.

Mer om Frösundaviks park

I Frösundavik finns även en strandpark och en aktivitetspark med uteym, basketkorg, bollplan med konstgräs och en löparbana som är 100 meter.

Ta sig hit

Gå eller cykla gärna till lekplatsen om du har möjlighet.

Felanmälan

Om du upptäcker några fel på en lekplats är vi tacksamma om du anmäler detta till oss genom en felanmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du nyfiken på utvecklingen för lekplatser i Bålsta?

I vårt Lek och aktivitetsprogram i Bålsta Pdf, 11.6 MB, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om vårt helhetsgrepp för att öka standarden för våra lekplatser. 

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster