Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Kornparken

Kornparken är en lekplats vid gräsytan vid Kornvägen, mellan Rågvägen och Uppåkravägen. Lekplatsen riktar sig framför allt till barn i åldrarna 1 till 12 år, men även till föräldrar och andra.

Om Kornparkens områdeslekplats

Här kan barnen leka i åldersanpassade delar av lekplatsen med rutschkana, gungor, sandlåda, balansplattor och klätterställningar nära varandra. En del av lekplatsen har underlag av sand medan största delen, vid rutschkana och gungor har en stor yta av gummiunderlag. I nära anslutning finns också en klätterställning och bänkar, bord och cykelställ. Vid lekplatsen finns en stor gräsyta där man kan spela boll, men också träna i det angränsande utegymmet. Här kan du också ha picknick och umgås.

Placering

Områdeslekplatsen är placerad vid gräsytan vid Kornvägen, mellan Rågvägen och Uppåkravägen.

Ta sig hit

Gå eller cykla gärna till lekplatsen om du har möjlighet.

Film Kornparken

Felanmälan

Om du upptäcker några fel på en lekplats är vi tacksamma om du anmäler detta till oss genom en felanmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du nyfiken på utvecklingen för lekplatser i Bålsta?

I vårt Lek och aktivitetsprogram i Bålsta Pdf, 11.6 MB, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om vårt helhetsgrepp för att öka standarden för våra lekplatser. 

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster