Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Sågarbacken

Sågarbackens lekplats bjuder in till lek i det mjuka träflisunderlaget bland klätterställningar, rutschkana, linbana, gungor och sandlåda. Här finns också en stor gräsyta som lockar till bollspel och picknick. Alldeles intill lekplatsen finns också ett av våra utegym.

Om Sågarbackens områdeslekplats

Här kan barnen leka i åldersanpassade delar av lekplatsen med rutschkana, sandlåda och klätterställningar nära varandra. Varje del av lekplatsen har ett mjukt underlag av träflis. Det finns sittplatser och bord med överblick över hela lekplatsen. Bredvid lekplatsen finns en stor gräsyta där man kan spela boll, men också träna i det angränsande utegymmet. Här kan du även grilla, ha pick nick och umgås.

Placering

Områdeslekplatsen är placerad på en gräsyta väster om Sågvägen.

Ta sig hit

Gå eller cykla gärna till lekplatsen om du har möjlighet. Parkering i vändplatserna vid Klyv- och Hyvelvägen är inte tillåtet. Parkering hänvisas därför längs med bostadsgatorna samt under helger till parkeringsplatser vid närliggande skol- och förskoleverksamhet.

Film Sågarbacken

Felanmälan

Om du upptäcker några fel på en lekplats är vi tacksamma om du anmäler detta till oss genom en felanmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du nyfiken på utvecklingen för lekplatser i Bålsta?

I vårt Lek och aktivitetsprogram i Bålsta Pdf, 11.6 MB, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om vårt helhetsgrepp för att öka standarden för våra lekplatser. 

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster