Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Kollektivtrafik

Håbo kommun är en knutpunkt vid Mälaren, mellan Stockholm, Västerås, Uppsala, Enköping och Arlanda. Här finns goda förbindelser med buss, tåg och pendel.

Buss

I Håbo åker du buss med Uppsala länstrafik (UL) som har det övergripande ansvaret för kollektivtrafiken i Uppsala län, där Håbo kommun ingår. Med bussen når du Skokloster, Krägga och andra platser på landsbygden, men även exempelvis Enköping, Arlanda och Uppsala. Åker du endast inom Bålsta tätort finns en speciell biljet endast för tätorten.

Du hittar tidtabeller, hållplatser, biljetter och aktuell information om bussar på UL:s webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Pendeltåg

Storstockholms lokaltrafik (SL) ansvarar för pendeltågen till och från Bålsta. Till Stockholms central tar det cirka 40 minuter från Bålsta station och pendeln avgår varje halvtimme.

Du hittar tidtabeller och aktuell information om pendeltåg på SL:s webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Regionaltåg

Med SJ:s regionaltåg reser du till Enköping på 12 minuter, Sundbyberg på 22 minuter och Stockholms central på 30 minuter.

Du hittar tidtabeller och aktuell information om regionaltåg på SJ:s webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster