Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Parkering för pendling

Kommunala parkeringar som lämpar sig för pendlare finns på sex platser i närheten av stationen och är markerade på kartan. Totalt finns det cirka 400 kommunala parkeringsplatser i direkt anslutning till Resecentrum och ytterligare cirka 300 platser inom 650 meter.

För de platser som är gröna i kartan gäller de generella parkeringsreglerna om 24 timmar i följd medans de blåa har någon sorts begränsning i tid.

  1. I anslutning till Resecentrum finns "Övre pendlarparkeringen". Här får du stå 24 timmar i rad på vardagar och 72 timmar över helgen. I den rödmarkerade delen gäller 30 minuter med p-skiva vilket lämpar sig för hämtning och lämning av resenärer. Det finns även tillgänglighetsanpassade parkeringsplatser i anslutning till nedgången.
  2. Bakom Sparbankens byggnad vid Stockholmsvägen 85. Här får du stå 24 timmar i rad på vardagar och 72 timmar över helgen.
  3. Vid Lidl på Stockholmsvägen 79, närmast Sparbankens byggnad, hyr kommunen ett antal platser. Här får du stå 24 timmar i rad på vardagar och övrig tid gäller samma relger som för Lidls kundparkering. Notera skyltningen på plats.
  4. "Simhallsparkeringen". Här får du stå 24 timmar i rad på vardagar och 72 timmar över helgen. Det finns även tillgänglighetsanpassade parkeringsplatser.
  5. I anslutning till Ishallen finns ett antal parkeringsplatser som är reserverade för skolpersonal under vardagar. I övrigt gäller 24 timmar i rad på vardagar och 72 timmar över helgen. Det finns även tillgänglighetsanpassade parkeringsplatser närmast centrum.
  6. På grusplanen vid Gröna Dalenskolan, Runbrovägen 10. Här får du stå 24 timmar i rad på vardagar och 72 timmar över helgen.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster