Anmälan till marknaden på Håbo festdag

Under Håbo festdag kan du vara med och visa upp din förening, delta som försäljare eller stå som foodtruck. Anmälan till marknaden för Håbo festdag är öppen till 30 juni.

Som förening eller marknadshandlare kan du anmäla din medverkan till festdagen. Sista dag för att skicka in anmälan är den 30 juni.

Har du frågor om Håbo festdag kontakta:
Projektledare, Birgitta Persson
E-postadress: pva@resekonferens.se

• Platserna tilldelas av oss. Du får information och platsangivelse skickad till dig via e-post efter sista anmälningsdag, senast fredag 1 juli.

• Platserna på marknadsgatan är begränsade, du är därmed inte garanterad en plats.

• Se till att vara på plats i god tid innan Håbo festdag startar. Klockan 7.00-9.30 har du möjlighet att ställa upp på marknadsplatsen. Är du inte på plats klockan 9.30 kan vi inte garantera den plats du blivit anvisad och du kan få en annan plats.

• Marknaden ska vara öppen klockan 10.00-16.00.

• Du får börja sälja så fort du ställt i ordning din plats och är redo.

• Du ansvarar själv för det bord, tält, el-sladdar och annat som du tagit med dig.

• Du har ansvar för att städa din plats och ska ta med tomma kartonger, plast, pant och dylikt därifrån.

• Anmälan är bindande.

• Betalning sker via faktura till Håbo kommun.
    Faktura med 10 dagars betalningsvillkor skickas till dig efter mottagen anmälan. Håbo kommun betalar inte tillbaka pengar om du skulle ångra dig.

• Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till medverkan och då utan kostnad.

Vanliga frågor om marknadsgatan

Ja, anmälan är bindande.

Efter att din intresseanmälan blivit bekräftad skickas en e-faktura till dig från oss på Håbo kommun.

Anmälan är öppen till 30 juni.

Via länken högre upp på den här sidan.

Platser tilldelas och det finns inte möjlighet att själv välja placering. Även om du haft en placering tidigare år kan vi inte lova samma plats i år.

Du kommer att få information och platsangivelse skickad till dig via e-post efter sista anmälningsdag, senast fredag 1 juli.

Marknaden ska vara öppen mellan klockan 10.00 till 16.00.

Du behöver vara på plats i god tid innan Håbo festdag startar. Mellan klockan 7.00-9.30 har du möjlighet att ställa upp på marknadsplatsen. Är du inte på plats klockan 9.30 kan vi inte garantera den plats du blivit anvisad och du kan få en annan plats.

I anmälan fyller du i att du behöver ha tillgång till el. Du måste själv ta med kablar. Du behöver minst 20 meter kabel beroende på din placering.

Varmt välkommen!

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen