Håbo kommun logo

Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Simskola för barn och vuxna

I simhallen kan du lära dig att simma både som barn och vuxen.

Anmälan till sommarsimskolan öppnar 23 april 2018.

Simskola för barn

Sommarsimskola

Varje sommar anordnar simhallen en simskola för barn. Under sommarsimskolan kan ditt/dina barn lära sig simma. Mer information om simskolan kommer i början av april.

Simskola via skolan

Förskoleklasser kommer till simhallen under två veckors tid med skolan på vårterminen där de i första hand lär sig vattenvana. De kommer sedan tillbaka för att lära sig simma på höstterminen i årskurs 1. De barn som inte klarar simskolan då, att simma 50 meter i stora bassängen plus hopp/dyk, får komma tillbaka igen på vårterminen i årskurs 1+2 på något som vi kallar restsim.

Simskola för vuxna

Är du vuxen och vill lära dig simma? Kontakta oss på simhallen så berättar vi mer!

Du kan kontakta oss på:

Mejl: simhallen@habo.se