Håbo kommun logo

Håbo kommun logo

Wiktoria till Håbo Festdag!

Wiktoria

Hon är kanske en av Sveriges mest lovande unga sångerska och den 18 augusti kommer Wiktoria till Håbo Festdag!

Wiktoria gjorde sitt första nationella framträdande i Lilla Melodifestivalen 2011 där hon deltog med låten ”Jag behöver dig” och har sedan dess varit aktiv som artist.

2016 fick hon sitt stora publika genombrott när hon deltog i Melodifestivalen med sin låt ”Save Me” som hon vann deltävling två med och tog sig direkt till finalen. Hon deltog igen 2017, då med låten ”As I Lay Me Down” och tog sig till final även det året.

Hon har även hunnit med livespelningar i USA, turnerat tillsammans med Diggilloo och att göra den svenska rösten till Vaiana i Disneyfilmen med samma namn.

Under våren 2018 deltog hon i TV4-satsningen Stjärnornas stjärna tillsammans med bland annat Ola Salo och Tommy Nilsson. Och nu är alltså Wiktoria aktuell till Bålsta och Håbo Festdag.

Wiktoria spelar kl. 12 lördagen 18 augusti med en efterföljande signering där hon bland annat kommer framföra sin helt nya singel.

Sidansvarig:

2018-06-12