Håbo kommun logo

Programmet för den 20 upplagan av Håbo festdag är klar! Det blir en dag i festivalens tecken.

Håbo Festdag som anordnas för 20e ordningen i rad, den 17 augusti, har nu ett färdigt program. Du kan räkna med ett ordentligt firande!

Själva festivalområdet flyttar ut till parkeringen vid simhallen. Det gör att det blir mer utrymme framför scenen samtidigt som det gamla området vid skateparken får utrymme för marknadsgata och aktiviteter.

Här hittar du kartan över det nya området.

Dagen börjar redan klockan 10.00 med Godisjoggen och klockan 11.00 öppnar festområdet för allmänheten. Sedan håller det öppet ända fram till klockan 18.00. Liksom tidigare kommer det finnas ett restaurangområde och under dagen finns massor av aktiviteter för hela familjen.

Klockan 12.30 kliver Theoz på stora scen för sitt uppträdande som han följer upp med en signering och klockan 14.00 spelar Smith & Thell. 15.30 blir det ordentlig festivalstämning när Kaliffa gästar Louisiana Avenue på Stora scenen. Metal Allstars avslutar dagen klockan 17.30. Resaturangscenen håller dock öppet till sent in på natten med olika framträdanden.

Jan Johansen och Håbo Musikskola kommer tillbaka för den traditionsenliga allsången som kör igång klockan 11.30.

Hela programmet hittar du här på vår webbplats. Det kommer även skickas ut till alla hushåll via Bålstabladet som du också kan hitta i tidningsställ på festplatsen.

Sidansvarig: Sara Hallström

2019-07-02