Programmet för nationaldagen i Skokloster

Tone Norum och Andreas Johnson är bara ett par av alla roliga framträdanden och aktiviteter under firandet av nationaldagen i Skokloster.

Skokloster H4 Gård har en klapphage med kaniner och senare släpper de ut sina får och getter. Sjöräddningssällskapet visar upp räddningsbåtar och en räddningshelikopter och Håbo bibliotek anordna läsoas och quiz.

På scen

Klockan 11 hälsar dagens konferencier Tomas Wickgren alla välkomna och tio över tolv håller kommunalråd Liselotte Grahn Elg nationaldagstal som avslutas med en ceremoni för att välkomna våra nya medborgare.

Klockan 13 kliver Andreas Johnson på scen för att uppträda och följer upp det med en signering. Klockan 15 är det sedan dags för Tone Norum att äntra scen. Efter Tones framträdande spelar och sjunger trubadur Thomas Gee.

Hela programmet för nationaldagen i Skokloster hittar du här.

Sidansvarig: Sara Hallström

2019-05-14