Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Publiceringsdatum:

Utveckling av mötesplatser i Skokloster

Träningsmaskiner

Utegymmet i Skokloster ska kompletteras med ny utrustning.

Arbetet med offentliga mötesplatser fortsätter i Skokloster. En lekplats har rustats upp under sommaren, en muralmålning kommer inom kort målas på Skokloster sporthall och planeringen av ett nytt aktivitetsområde pågår.

Under hösten kommer Håbo kommun tillsammans med samfällighetsföreningen i Skokloster bjuda in till öppna möten för planeringen av det nya aktivitetsområdet. Under sommaren har Håbo kommun rustat lekplatsen Ekorren vid skolan i Skokloster.

Upprustningen och utvecklingen av lekplatsen blev inte så stor som först planerats, då skolan ska bygga ut sina lokaler just där lekplatsen ligger. Kultur- och fritidsförvaltningen tittar därför på ett nytt område för lek- och aktivitetsmiljöer. Målet är att samla aktiviteterna på gräsplanen nedanför den befintliga poolen och tennisbanorna. Det nya området ska innehålla fotbollsplan, skejtområde och lekmiljöer för både stora och små.

Under början av hösten kommer en muralmålning uppföras på ytterväggen av Skokloster sporthall, mot lekplatsen Ekorren. Utegymmet i Skokloster kommer också att kompletteras med fler maskiner. Läs mer om utegymmen i Håbo kommun.

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster