Håbo kommun logo
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommun logo

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

2015-12-17
Rubrik
Ingress
Läs mer här
phone
Information
0171-525 00
Pil ner

Kontakta Håbo

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Låna en DVD-film på Håbo bibliotek

Från och med måndag den 27 oktober kan besökare låna DVD-filmer på Håbo bibliotek. På biblioteket finns det filmer för alla åldrar och olika genrer som tv-serier, klassiker, drama och familjefilmer.

Berättelserna är centrala i bibliotekens verksamhet och förekommer oftast i fysiska böcker eller som ljudböcker i olika format. Men berättandet tar sig också i andra uttryck som exempelvis film.

- Vi är mycket glada för att äntligen kunna erbjuda film även på Håbo bibliotek. Man kanske inte tror det, men många har i dag inte råd med ett större utbud av TV-kanaler eller med betaltjänster. Dessa betaltjänster erbjuder dessutom oftast ett begränsat utbud och där till exempel klassiker ofta saknas. Här på Håbo bibliotek finns många olika filmer och genrer att ta del av och låna, säger Marie Holmqvist, enhetschef på Håbo bibliotek.

Fakta om låna DVD-filmer på Håbo bibliotek:

DVD-filmer köps in till biblioteken med visningsrättigheter vilket innebär dyra inköpskostnader. Avgiften för förekommen eller skadad DVD-film har fastställts till 500 kr och åldersgränsen för att låna DVD-film till 16 år.

Lånetiden är en vecka och förseningsavgiften för DVD-film är 5 kr per dag. Det finns i dag cirka 300 filmer som kan lånas på Håbo bibliotek. Man får låna max tre filmer/person/vecka.

För frågor eller mer information, kontakta

Marie Holmqvist, enhetchef Håbo bibliotek
Telefon: 0171-526 05
E-post: marie.holmqvist@habo.se

Sidansvarig:

2015-10-27

Klicka för support
Stäng supportfönster