Håbo kommun logo

Håbo kommun logo

Nanne Grönvall sjunger hits på årets Nationaldag!

Nanne Grönvall gästar årets Nationaldagsfirande i Skokloster. Hon kommer att sjunga sina största hits med efterföljande signering. Missa inte det!

– Det ska bli väldigt trevligt att fira Nationaldagen tillsammans med er och samtidigt bjuda på några av mina hits! hälsar Nanne Grönvall.

Nanne Grönvall

Nanne Grönvall är en svensk sångerska, låtskrivare och musikalartist. Hon har tidigare varit medlem i grupperna Sound of Music och One More Time och har varit med i Melodifestivalen många gånger. Både som sångerska och låtskrivare.

– Nanne är en av våra mest folkkära artister som vi alla vet är ett riktigt energiknippe på scenen. Vi kan lova att det kommer att bli en fartfylld show med Nanne och hennes härliga hits, missa inte det! säger Tomas Wickgren,
en av Håbo kommuns projektledare för Nationaldagen.

Har du frågor?

Då är du välkommen att kontakta kontakta Tomas Wickgren, projektledare för Nationaldagen.
E-post: tomas@tomasevent.com

Här kan du läsa mer om Nationaldagen.

Sidansvarig:

2018-05-17