Håbo kommun logo

Håbo kommun logo

Midsommar i Håbo kommun

Midsommar krans runt ett huvud.

Midsommar, högtiden som vi alla ser fram emot är snart här! Det betyder sill och potatis, små grodorna och midsommarstången som ska resas.

Håbo kommun bidrar varje år med pengar till de föreningar som vill anordna midsommarfirande för allmänheten.

I år är det ingen förening som har sökt bidrag och därför är kommunen inte med och arrangerar något gemensamt firande detta år.

Det är tråkigt att ingen har sökt bidrag i år, men vi hoppas att alla i kommunen ändå får en fantastisk midsommar. Nästa år ska vi satsa ännu mer på att nå ut till föreningarna så att Håboborna får en plats att fira Midsommar tillsammans, säger Håbo kommuns föreningsutvecklare Linda Shala.

Skulle du och din förening vara intresserad av att anordna firande nästa år så kan du hålla utkik på vår webbplats. På den här sidan hittar du mer information om att anordna midsommarfirande.

I evenemangskalendern kan du hitta information om andra som anordnar firanden i kommunen. Du kan även själv anmäla ditt evenemang där så länge det är i kommunen och öppet för allmänheten.

Glad midsommar!

Sidansvarig: