Många bra förslag om simhall och kulturhus

Två personer som kommer på en bra idé tillsammans

Kultur och livsmiljö gav medborgare möjlighet att ge förslag på hur de skulle vilja att en ny simhall och ett nytt kulturhus kan se ut. Alla som lämnade förslag fick vara med i vårt lotteri. Nu är vinnarna utsedda!

I kommunens lounge på Håbo Festdag kunde alla som ville lämna förslag till ett nytt kulturhus och ny simhall. Det var avdelningen kultur och livsmiljö som anordnade tävlingen för att få med medborgarna i dessa planer och idéer. Tre årskort på simhallen och tio exemplar av boken Håbo – mälarenbygd att förvalta har nu lottats ut bland de som deltog.

Vi vill tacka alla som kom och deltog och tack för alla bra förslag som vi fick in. Vinnarna av lotteriet har meddelats personligen.

Sidansvarig: Linda Shala

2018-09-11