Nu öppnar familjerelaxen igen

Fötter i en bassäng med vatten

Till helgen öppnar familjerelaxen i Bålsta simhall efter att det hållits stängt under ett par veckor.

För några veckor sedan valde personalen på badhuset att stänga familjerelaxen eftersom det var vissa besökare, både barn och vuxna, som hade svårt att följa uppsatta ordningsregler.

Nu har personalen sett över rutinerna och förstärker med en extra resurs för att det ska bli lättare att hjälpa besökarna att respektera ordningsreglerna. Personalen meddelar att de ser fram emot en lugn höst och att kunna välkomna besökarna till en trivsam och rofylld miljö.

Sidansvarig: Linda Shala

2018-11-06