Delta i Kalenderkrysset med Håbo bibliotek

En tomte, julklocka och juldekorationer runt texten Kalenderkrysset

Få boktips – klura ut frågan – vinn bokpaket! I år ordnar Håbo bibliotek en julkalender i form av ett kalenderkryss.

Varje dag får du ett boktips med en tillhörande fråga, som du hittar på biblioteket eller på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Lös frågorna och klura ut vilken mening som bildas i de färgade rutorna i ordflätans mitt.

Det finns ett kryss med frågor för vuxna och ett för barn. Kryssplan finns att hämta på biblioteket eller att ladda ner här på sidan.

Skicka in din lösning till biblioteket@habo.se eller lämna den på biblioteket senast måndag 7 januari 2019. Vi drar tre vinnare i varje grupp som får ett hemligt bokpaket.

Ladda ner kryssplan

Kryssplanerna kan antingen skrivas ut eller fyllas i digitalt.

Följ gärna Håbo bibliotek på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Då missar du inte boktipsen och frågorna till Kalenderkrysset. Du får dessutom information om allt roligt som händer på biblioteket.

Sidansvarig: Linda Shala

2018-11-26