Årets turistbroschyr kommer i brevlådan

Snart kan vi börja planera sommarens utflykter på hemmaplan! Kommande helg delas årets turistbroschyr ut till alla hushåll i Håbo.

Håbo Marknads AB producerar varje år en turistbroschyr för att göra det lättare för både Håbobor och besökare att hitta besöksmål och aktiviteter i Håbo. Många som besöker vår trakt kommer hit för att besöka släkt eller vänner, därför delas broschyren ut till alla hushåll: så vi vet vart vi ska ta med oss våra gäster.

Något som är nytt i år är att besöksmålet Skokloster har en egen hemsida där man hittar information om allt som händer på platsen. Den har tagits fram inom ramen för projekt Stenhuset som drivs under två år av Håbo Marknads AB tillsammans med Håbo kommuns kultur- och fritidsavdelning, Skoklosters Slott och Coompanion Uppsala. Här hittar du besöksmålet Skoklosters hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

I årets turistbroschyr finns också utflyktstips från mer eller mindre kända Håbobor. Så håll utkik i brevlådan kommande helg och välkommen ut i Håbo!

Här hittar du en digital version av turistbroschyren.PDF

Här hittar du Håbos Besöks- och upplevelsekarta där det också finns utflyktstips!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig: Linda Shala

2019-05-08