Höstens kulturprogram är här!

Bildkollage med gubbe i pälsmössa, en teaterföreställning och porträtt av författaren Martin Schibbye.

Vill du veta vad som händer i Håbo kommun? Nu finns höstens kulturprogram tillgängligt. I det hittar du bland annat språkcafé, utställningar, föreläsning och olika barnaktiviteter.

Du hittar höstens kulturaktiviteter på håbo.se/kulturprogram

Ett digitalt program är bättre för miljö och klimat. Det finns många skäl att minska papperskonsumtionen - minskad belastning på skogens liv är ett, klimatet är ett annat.

Om du av någon anledning vill ha programmet i pappersformat finns en pdf-fil som du kan skriva ut på webben. Du kan också hämta upp ett utskrivet program på Håbo bibliotek.

Sidansvarig: Linda Shala

2019-08-21