Populärt författarsamtal med Martin Schibbye

Martin Schibbye på scen under författarsamtalet

I onsdags arrangerade Håbo bibliotek ett författarsamtal med journalisten och författaren Martin Schibbye.

I ett fullsatt café Fridegård pratade Schibbye om sin senaste bok Jakten på Dawit som släpptes i augusti. Ungefär 75 besökare kom för att ta del av det intressanta samtalet.

Schibbye på scen

Mer om Martin Schibbye

• Boken Jakten på Dawit handlar om den eritreansk-svenska journalisten Dawit Isaak som har suttit fängslad i Eritrea i 17 år. I den tar Schibbye med oss med in i Eritrea - ett av världens mest slutna och hemlighetsfulla länder.
  • Schibbye har tidigare, tillsammans med Johan Persson, skrivit boken 438 dagar som handlar om deras tid i fångenskap i Etiopen där de greps under en reportageresa.
  • Filmversionen av boken 438 dagar har premiär på bio under 2019 och har bland annat Gustaf Skarsgård i en av huvudrollerna.

Sidansvarig: Linda Shala

2019-09-23