Startskott för Fritidsbanken

Liselotte Grahn Elg, kommunalråd och Sven Svanström, medarbetare Fritidsbanken

Idag, torsdag den 21 november, gick startskottet för insamlingen av utrustning till Håbos första fritidsbank. Kommunalråd Liselotte Grahn Elg var på plats i foajén utanför Håbo bibliotek när insamlingen öppnade.

Tack vare Fredrik Anderstedts (S) motion blir nu äntligen fritidsbanken av. Efter en del stök och bök har nu kultur-och fritidsförvaltningen kommit långt och vi kan idag börja insamlingen. Det känns härligt att kunna möjliggöra för alla kommuninnevånare att utöva idrott – och friluftsliv i vår kommun, säger kommunalråd Liselotte Grahn Elg (M).

All utrustning som skänks lånas sen ut gratis till alla som vill röra på sig. Insamlingen pågår 21 november till 25 januari.

Mer information om insamling och Fritidsbanken: https://www.habo.se/uppleva-och-gora/nyhetsarkiv/nyheter-uppleva-och-gora/2019-11-18-nu-borjar-insamlingen-till-habos-forsta-fritidsbank.htmllänk till annan webbplats

Sidansvarig: Kari Isberg

2019-11-21