Bli nattvandrare under våren 2020

Nu kan din förening som är berättigad till Håbo kommuns föreningsbidrag ansöka om att nattvandra under vårterminen 2020. Din ansökan ska ha skickats in senast den 29 februari.

Syftet med nattvandringsbidraget är att stärka intresset för nattvandring och öka vuxennärvaron i miljöer där ungdomar vistas. Nattvandringsbidraget ger även Håbos föreningsliv möjlighet att stärka sin klubbkassa och vid vandring träffa ungdomar, föräldrar och nya målgrupper.

Även föräldrar som inte tillhör föreningen är välkomna att vandra med den ansvariga föreningen.

Klicka här för att komma till sidan om nattvandring och gör din anmälan via formuläret på sidan.

Sidansvarig: Linda Shala

2020-02-06