Nationaldagsfirandet i Skokloster ställs in

Vi står alla inför stora utmaningar med anledning av coronaviruset och därför ställs nationaldagsfirandet i Skokloster 2020 in.

Håbo kommun, liksom medarrangörer och samarbetspartners, behöver i nuläget prioritera arbetskraft till det allra viktigaste. Nationaldagsfirandet samlar många besökare och vi vill heller inte uppmuntra till sammankomst i en tid då sociala kontakter ska begränsas. I dagsläget får dessutom grupper med maximalt 50 personer träffas.

Ceremoni för nya medborgare
Medborgarskapsceremonin brukar vara en del av nationaldagsfirandet. Diplom och välkomstbrev som vanligtvis delas ut på scen skickas istället med post.

Sidansvarig: Linda Shala

2020-03-31