Biblioteket ställer in alla arrangemang under våren

Håbo bibliotek ställer in alla arrangemang under våren som en försiktighetsåtgärd i coronatider. Det gäller alla planerade program till och med 9 juni.

Du är välkommen till Håbo bibliotek – om du känner dig helt frisk. Biblioteket är öppet, men med ändrade öppettiderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Varmt välkommen om du vill låna en bok, få boktips eller annan information.

Om du har snuva, ont i halsen eller liknande ber vi dig vänligen att visa hänsyn mot andra och inte besöka biblioteket.

Sidansvarig: Linda Shala

2020-04-15