Håbo festdag flyttas till hösten

Håbo festdag flyttas fram till fredag 23 oktober och blir en skördefest med lokalt fokus. På grund av rådande situation med coronaviruset kan Håbo festdag inte genomföras i sommar.

Håbo festdag goes skördefest

Håbo festdag blir i år ett mindre arrangemang med lokalt fokus och tema skördefest. Festdagen börjar klockan 15 med skördemarknad, gycklarshow och barnaktiviteter. Sen blir det festkväll med livemusik vid matområdet. Festdagen görs i samverkan med lokala företag.

Festhelg

Lördag den 24 oktober fortsätter festligheterna genom Fridegårdsfestivalen - en heldag med berättandet i fokus.

Mer information och hela programmet kommer efter sommaren på håbo.se/håbofestdag

Sidansvarig: Linda Shala

2020-04-23