Kulturrådets stödpaket till kulturaktörer

Idag, tisdagen den 28 april öppnar ansökningsomgången för Kulturrådets del av regeringens stödpaket till kulturen. Kulturrådet fördelar 370 miljoner kronor ur regeringens stödpaket till kulturen.

Du kan söka stöd för intäktsbortfall på grund av inställda och uppskjutna kulturevenemang till följd av coronaviruset. Det finns tre olika sista ansökningsdagar beroende på om ansökan är för:

• Utställningar, föreläsningar och liknande evenemang: ansökningsperiod 28 april–11 maj
  • Scenkonstföreställningar: ansökningsperiod 28 april–12 maj
  • Konserter: ansökningsperiod 28 april–13 maj

Mer information hittar du på https://www.kulturradet.se/stodpaket-till-kulturen/länk till annan webbplats

Sidansvarig: Linda Shala

2020-04-29