Musikunderhållning för äldre i sommar

Tre medlemmar ur StationsOrkestern

StationsOrkestern

I sommar erbjuds äldreboendena Dalängen, Solängen och Pomona (hus 4) musik på tisdagar i juni och augusti. Musiken spelas utanför boendena på tryggt avstånd så att boende kan lyssna från balkong eller uteplats.

StationsOrkestern från Håbo medverkar vid flera tillfällen med sin sommarturné Upptåg som både ska väcka till skratt och skänka tröst. Det blir även jazz och sommarsånger med Trio X, soliga schlagers med Ako & Grosse och CK-Duo spelar Männen vi minns, en uppföljare till det uppskattade framträdandet Kvinnor vi minns.

Sidansvarig: Linda Shala

2020-05-26