Håbo festdag goes skördefest ställs in

Håbo Skördefest inställt

Skördefesten den 23 oktober ställs in eftersom offentliga tillställningar och sammankomster fortfarande är förbjudna enligt Folkhälsomyndighetens rekommendation.

Årets Håbo festdag kunde inte genomföras i augusti med anledning av Coronapandemin. Förhoppningen var att kunna arrangera ett minskat arrangemang i form av en Skördefest 23 oktober.

På grund av att offentliga tillställningar och sammankomster fortfarande är förbjudna enligt Folkhälsomyndighetens rekommendation är Håbo festdag goes skördefest inställd.

Vi blickar istället framåt mot kommande evenemang som vi hoppas ska kunna genomföras när större offentliga tillställningar och sammankomster tillåts igen.

På Folkhälsomyndighetens webbplats hittar du Information till arrangörer av evenemang och sammankomster med anledning av covid-19länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du som har anmält dig som utställare till Håbo skördefest kontaktas per angivet mejl.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på Håbo kommun.

E-postadress: Kultur.fritid@habo.se
Telefonnummer: 0171-525 00