Dags att söka föreningsbidrag

Tecknad bild med händer som håller i pengar, på en blå bakgrund.

Du kan söka kultur- och arrangemangsbidrag och projektbidrag för år 2021. Första oktober är sista dagen för ansökan. Det finns andra föreningsbidrag som går att söka under året.

Föreningsbidrag

Det finns flera olika typer av kultur- och arrangemangsbidrag som du kan söka. Som förening har du möjlighet att även söka projektbidrag.

• Projekt för publika arrangemang
  • Bidrag till traditioner och högtider
  • Projektbidrag

Föreningsbidrag

E-tjänster

Kultur- och arrangemangsbidraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vem som helst kan söka bidrag för "Projekt för publika arrangemang" och "Bidrag till traditioner och högtider". Du kan söka bidragen tre gånger per år.

Det är endast föreningar som kan söka projektbidrag. Föreningen måste skicka in sin ansökan senast 1 oktober för arrangemang under nästkommande år.

Glöm inte att godkänna och uppdatera era föreningsuppgifter på håbo.se/förening.

Håll er uppdaterad om riktlinjer för evenemang på folkhälsomyndighetens hemsida.

Sidansvarig: Linda Shala

2020-09-25