Uppdaterad information gällande kommunens sporthallar

Uppdaterad information om tillfälliga restriktioner i kommunens sporthallar och idrottsanläggningar.

Med anledning av de förlängda skärpta lokala råden i Uppsala län har Kultur- och fritidsförvaltningen beslutat att aktiviteter och träningar i kommunens sporthallar kan fortsätta för barn och ungdomar födda 2005 eller senare. Beslutet gäller till den 13 december men kan komma att förlängas.

Respektive förening ansvarar för att de skärpta allmänna råden följs. Tillåten inomhusträning för medlemmar födda tidigare än 2005 begränsas till de grupper som har matcher planerade till och med årsskiftet. Omklädningsrummen får användas för att hänga av sig jackor/väskor men inte för ombyten/dusch. Verksamheter som behöver använda omklädningsrum för ombyten (ej dusch) behöver informera Kultur- och fritidsförvaltningen om vilka åtgärder man planerar för att det ska göras på ett säkert sätt.

För att avboka halltider, mejla forening@habo.se

Sidansvarig: Linda Shala

2020-11-26