Fritidsbanken smygöppnar 14 december

Färgglad sport- och friluftsutrustning så som flytväst, boxhandskar och grodfötter.

Den 14 december öppnar dörrarna till Håbos första fritidsbank. Då är du välkommen att låna vinterutrustning i lokalen på Kalmarvägen 5.

Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och friluftsutrustning. Alla får låna och allt är gratis.

När vi öppnar kommer fokus vara på vinterutrustning. Det kommer bland annat finnas skridskor, pjäxor, skidor, stavar och hjälmar. Det mesta som behövs för en aktiv vinter helt enkelt, säger Nina Manninen, ansvarig för Fritidsbanken.

På grund av rådande pandemi blir det ingen invigning just nu.

Vi är glada att kunna öppna Fritidsbanken nu i december. Vi får ha en invigning längre fram istället, säger Nina.

Mer information om Fritidsbanken och gällande öppettider finns på habo.se/fritidsbanken

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Uppleva och göra