Ökad service för föreningar

Tre personer som pratar med varandra

Håbo kommun satsar på ökad service till föreningar. Genom regelbundna möten kring olika frågor ska dialogen med föreningar förstärkas.

Fyra gånger per år kommer kultur- och fritidsförvaltningen att bjuda in till bidragsmöten. Vid dessa tillfällen kommer deltagarna att få information om nyheter och uppdateringar av bidragssystemet. Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor och få praktisk hjälp.

Bidragsmötena är öppna för allmänheten – både föreningar och privatpersoner som vill veta mer om kommunens bidrag är välkomna. Inbjudan kommer att skickas ut till föreningar. Privatpersoner får information om mötet via kommunens evenemangskalender.

På följande datum hålls bidragsmöten under 2021:

• Måndag 18 januari
  • Måndag 15 mars
  • Tisdag 14 september
  • Tisdag 19 oktober

Utöver bidragsmöten kommer även regelbundna möten för studieförbund, hembygds- och bygdegårdsföreningar, pensionärsföreningar och om anläggning hållas. Inbjudan till dessa skickas ut till berörda parter.

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Uppleva och göra