Skeppsgården klar för inflyttning

Föreningarna PRO, SPF och Bålsta Finska förening får nya lokaler på Skeppsgården.

Lokalerna i den tidigare förskolan är nyrenoverade och anpassade för föreningarnas många verksamheter och aktiviteter. Föreningarna har länge haft behov av större lokaler och det blir nu verklighet i och med att Skeppsgården står klar.

Jag är glad över att vi har politiker som satsar på oss pensionärer. Det är många kommuner som inte har det, säger Irene Lundbäck orförande i PRO-föreningen.

Överlämningen av lokaler och nyckel skedde torsdagen den 17 december av kommunstyrelsens ordförande Liselott Grahn Elg, oppositionsrådet Agneta Hägglund samt kommundirektör Mattias Jonsgården.

Våra pensionärsföreningar har under lång tid framfört önskemål om förändring av lokaler. När vi nu fick möjlighet att ta tillvara och verksamhetsanpassa vår Skeppsgård till pensionärsföreningarna är jag riktigt glad att idag få överlämna nyckeln, säger Liselott Grahn Elg

Äntligen, jag är så stolt och glad över att få lämna över Skeppsgården till våra föreningar. Det har tagit lång tid, men som ordspråket säger ”bättre sent än aldrig”. Jag är helt övertygad om att här kommer våra föreningar att trivas och ha mycket roligt tillsammans. Jag vill också rikta ett varmt tack till alla som varit inblandade och delaktiga till att Skeppsgården nu står klar. Alla har gjort ett fantastiskt arbete från första stund, säger Agneta Hägglund

Sidansvarig: Linda Shala

Uppleva och göra