Julsånger för kommunens äldre

La femme iklädda tomeluvor

Den 17 december sjöng kören La femme julsånger utanför kommunens äldreboenden. Ett fint arrangemang på säkert avstånd.

Kultur- och fritidsförvaltningen har regelbundet anordnat utomhuskonserter för kommunens äldre från valborg fram till nu. Väder och vind har inte stoppat arrangemanget.

Kören La femme inledde med vårsånger på valborg och var också de som avslutade med julsånger. Flera av artisterna som spelat under sommaren och hösten varit lokala. Vid ett par tillfällen har finsk musik framförts. Konserterna har varit ett uppskattat kulturinslag i vardagen för många äldre.

Höstens arrangemang har gjorts i samarbete med kommunens pensionärsföreningar Pro, Spf och Bålsta finska förening.

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Uppleva och göra