Ekonomiska lättnader för föreningar under pandemin

Kultur- och fritidsnämnden har beslutat om lättnader för föreningar under pandemin.

Lättnaderna innebär att:

• Kultur- och fritidsförvaltningens hyresgäster får hyresfria månader under perioden 1 januari-30 juni 2021.
  • Föreningar som inte hyr lokaler av kultur- och fritidsförvaltningen får en höjning av lokal- och driftbidraget.
  • Föreningar som har sökt lokalt aktivitetsbidrag 2019 kan få samma bidrag för 2020, det vill säga ersättning för samma antal timmar oavsett minskad aktivitet under pandemin.

Lokal- och driftbidrag samt aktivitetsbidrag söks senast 1 mars. Mer information om bidragen finns på håbo.se/bidrag

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Uppleva och göra