Teatersommarjobbet Håbo och Knivsta

Ungdommar sommarjobbar som skådespelare

Under veckorna 30-32 så kommer 10 ungdomar från Håbo och Knivsta att få sommarjobba som skådespelare. Teatersommarjobbet är ett samarbete mellan Region Uppsala, Håbo kommun och Knivsta kommun.

Tillsammans med regissören och skådespelaren Björn Dahlman kommer ungdomsensemblen skapa en föreställning utifrån temat ”Framtiden”. Föreställningen kommer att spelas på CIK i Knivsta och på Fridegårdscenen i Bålsta.

Fredag 13 augusti klockan 18.00 föreställning CIK (Centrum för idrott och kultur)

Lördag 14 augusti klockan 15.00 föreställning Fridegårdscenen Håbo

Biljetter till föreställningarna finns att köpa innan föreställningen på respektive plats.

Sidansvarig: Linda Shala

Uppleva och göra