Teaterföreställning: Vi är framtiden - ska vi drömma så drömmer vi stort

Föreställningen är resultatet av Teatersommarjobbet 2021, där tio ungdomar arbetar med en
professionell regissör för att skapa en egen produktion. Teatersommarjobbet är ett samarbete
mellan Region Uppsala, Knivsta kommun och Håbo kommun.

Framtiden rymmer så mycket! Förväntningar, farhågor, förhoppningar, funderingar - och drömmar. Tio ungdomar har tillsammans skapat en teaterföreställning utifrån sina tankar om framtiden. Om det som känns hoppfullt, roligt, svårt, skrämmande, spännande. Och om vad framtid egentligen är för någonting.

Längd: ca 50 minuter

Målgrupp: från 12 år

Skapad av: Carla Abdallah, Emilia Bergström, Vicky Carlstedt, Nova Granholm, Elvira Isacsson,
Marianne Johansson, Isabella Kalla, Natalie Kinman, Signe Norlin och Julia Sintring

Medverkande: Carla Abdallah, Vicky Carlstedt, Nova Granholm, Elvira Isacsson, Isabella Kalla,
Natalie Kinman, Signe Norlin och Julia Sintring

Regissör: Björn Dahlman
Ljuddesign: Stefan Sandberg
Tekniker: Emilia Bergström och Gabriel Gleiss

Föreställningar:
13 augusti kl. 18.00, scenen i Knivsta Centrum för idrott och kultur, Knivsta

14 augusti kl. 15.00, Fridegårdsteatern i Fridegårdsgymnasiet, Bålsta

Pris:
25 kr upp till 18 år
50 kr från 19 år och äldre

Biljetter till föreställningen i Knivsta köps via: www.trippus.net/viarframtiden Länk till annan webbplats.

Biljetter till föreställningen i Bålsta bokas via: https://a.entergate.se/habo/viarframtiden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Uppleva och göra