Är du ung och har en idé på något du vill genomföra?

Tecknade ungdomar som pratar

Foto: Blue Ring/Mostphotos

Om du behöver pengar för att genomföra ett projekt så finns det ungdomsbidrag att söka. Bidraget ska stödja ungdomars egna initiativ till särskilda aktiviteter eller arrangemang.

Vem kan söka bidraget?

Alla ungdomar som är bosatta i Håbo kommun och är mellan 12 och 18 år. Bidraget kan sökas både av föreningar och av ungdomar/ungdomsgrupper som inte är föreningsanknutna.

För vad kan bidraget sökas?

Bidrag kan sökas för aktiviteter, projekt och arrangemang av och för barn och unga.

Hur söker jag bidrag?

Du kan söka bidraget när som helst. Ansökan finns som ifyllbar pdf. Länk till annan webbplats.

Fyll i ansökan, skriv ut och underteckna. Posta den till Håbo kommun, Kultur & Fritid ”ANSÖKAN OM BIDRAG” 746 80 BÅLSTA. Eller skanna in ansökan och mejla den till forening@habo.se

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Uppleva och göra