Nu börjar anläggningen av aktivitetsparken

Idéskiss för aktivitetsparkens delar. Bilden stämmer inte med det färdiga slutresultatet. Bild: Cebe belysning.

Nu börjar anläggningen av aktivitetsparken i Bålsta. Under vecka 39 hägnas skejtparken in och får därmed inte användas. Under vecka 40 kommer staket sättas upp kring resterande del av aktivitetsparken.

Parken kommer vara avspärrad tills den är klar våren 2022.

Buller

Under vecka 39 och 40 pågår även rivningsarbete i den befintliga skejtparken. Det kan då bitvis vara högt buller. Det gäller framför allt under torsdag och fredag vecka 39 samt måndag till torsdag vecka 40. Vi arbetar för att rivningsperioden ska bli så kort som möjligt

Aktivitetsparken byggs i anslutning till den nuvarande skejtparken mellan Fridegårdsgymnasiet och ishallen. Mer information finns på habo.se/aktivitetspark

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen