Invigning av Skeppsgården

Fyra personer vid bandet som klipps

Bandklippning vid invigningen av Skeppsgården

I fredags var det invigning på Skeppsgården – en föreningslokal för Håbos pensionärsföreningar. Lokalerna är nyrenoverade och anpassade för föreningarnas aktiviteter.

Föreningslivet är ett viktigt socialt kitt. Att skapa och erbjuda ett föreningshus för äldre- och pensionärer har varit ett viktigt politiskt mål för oss i Håboalliansen. Därför är vi extra glada att nu kunna inviga Skeppsgården för Håbos seniorer, säger Per Widén (C) ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Finska Föreningen BFF och pensionärsföreningarna PRO och SPF driver tillsammans verksamheter på Skeppsgården. Renoveringen har gjorts av kommunen tillsammans och i dialog med föreningarna.

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Uppleva och göra