Välkommen till simhallen!

Du har väl inte missat att simhallen har öppet som vanligt igen? I simhallen kan du bada, gå på simskola och basta. Du kan även hyra simhallen för barnkalas.

I simhallen finns ett café, som precis har renoverats och fått en ny glassmaskin. Förutom glass finns det även lättare förtäring som pannkakor, korv och pizza samt fika och dricka.

Simhallen har öppet måndag till lördag.

Öppettider och priser.

Barnkalas

Vill du hyra simhallen för barnkalas? Det finns kalastider kvar att boka den här terminen och bokningen är även öppen för nästa termin.

Kalasbokningar och priser.

Rehab-avdelningen håller just nu stängt för renovering efter en brand i början av oktober. Avdelningen beräknas öppna i vår igen.

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Uppleva och göra