Nya smittskyddsåtgärder från 23 december

Kultur- och fritidsförvaltningens verksamheter anpassas efter folkhälsomyndighetens föreskrifter och rekommendationer från 23 december

Håbo bibliotek
Biblioteket inför ett maxantal för besökare.

Ung Håbo
Generator och Slottsgården inför maxantal för besökare.

Bålsta simhall
Simhallen inför maxantal i olika utrymmen.

Bålsta ishall
Allmänhetens åkning håller öppet som planerat då risken för trängsel bedöms vara liten. Vi ber besökare hålla avstånd och stanna hemma vid minsta tecken på symtom.

Sporthallar
Föreningar i Håbo kommun avråds från att arrangera läger och cuper från och med 23 december 2021 till och med 16 januari 2022. Större arrangemang inomhus med deltagare som vanligtvis inte samlas bör därför inte genomföras i kommunens sporthallar och anläggningar. Enstaka matcher eller tävlingar kan enligt folkhälsomyndigheten fullföljas. Träningar kan hållas som vanligt och föreningar ansvarar för att vidta de smittskyddsåtgärder som rekommenderas på folkhälsomyndigheten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Håbo kommun följer händelseutvecklingen kring covid-19 och anpassar våra verksamheter efter myndigheternas rekommendationer.

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Uppleva och göra