Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Sommarjobb

Du som är född mellan september 2002 och december 2004 och folkbokförd i Håbo kommun är välkommen att ansöka om sommarjobb!

Du kan ansöka om sommarjobb från 10 mars till och med 31 mars 2020. Du ansöker via den här länken.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Har du ansökt om sommarjobb? Då kan du logga in på Mina sidorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med de inloggningsuppgifter du fick när du skickade in din ansökan.

Du kommer få ett mejl med besked om sommarjobb. Det får du tidigast under vecka 19.

Vad finns det för sommarjobb?

Vill du veta mer om var arbeten finns eller inom vilka yrkeskategorier du kan bli erbjuden ett sommarjobb, läs mer under sidan arbetsområden »länk till annan webbplats

Eget företag som sommarjobb

Under fyra sommarveckor (v. 25–28) kan du få möjligheten att starta ett företag och förverkliga en idé. Du får 2000 kr i startkapital, utbildning och en personlig coach. Alla pengar du tjänar är dina, utöver det utgår ingen lön förutom startkapitalet. Ansök om att starta eget företag som sommarjobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sommarjobb hos lokala föreningar

Vissa sommarjobb finns hos lokala föreningar. Blir du erbjuden ett sommarjobb och placerad hos en förening skrivs anställningsavtal med berörd förening. Du som skolungdom är olycksfallsförsäkrad dygnet runt via Håbo kommun.

Beställ utdrag ut belastningsregistret

Du som söker sommarjobb uppmanas att beställa utdrag ur belastningsregistretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster redan när du söker sommarjobbet. då det kan ta tid att få det ska du beställa utdraget i god tid. Öppna inte kuvertet som du får hem från Polisen!

Sommarjobb för asylsökande ungdomar

Under sommaren 2015 ordnade kommunen sommarjobb till ensamkommande barn, men har inte gjort det sedan dess. För att söka och vara aktuell för sommarjobb krävs ett 10-siffrigt personnummer och arbetstillstånd i Sverige.

Läs om AT-UND på migrationsverkets webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Frågor och svar om sommarjobb

Vi rekommenderar även att du läser igenom våra frågor och svar om sommarjobb. Där finns svaren på de vanligaste frågorna. Gå till våra frågor och svar om sommarjobb »

OBS! Du som har fått sommarjobb under veckorna 25-26, på en arbetsplats som inte jobbar under midsommarafton, kommer erbjudas möjligheten att jobba igen dagen vid ett senare tillfälle.

Har du några andra funderingar eller frågor, kontakta oss på sommarjobb@habo.se

Sidansvarig: Karin Sedrakyan

2020-05-04

Uppleva och göra

Klicka för support
Stäng supportfönster