Håbo kommun logo

Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Vill ditt företag vara med på rekryteringsmässan?

Ska du anställa en sommarjobbare i sommar? Varje år söker cirka 350-400 ungdomar i åldrarna 16-19 år sommarjobb i Håbo. För att arbetsgivare och arbetstagare inte ska gå miste om varandra inbjuds du som arbetsgivare att medverka på rekryteringsmässan den 15 mars mellan kl. 16.00–18.00.

Till mässan kommer ungdomar i åldrarna 16-19 år, som är nyfikna och vill prata med er företagare och hitta ett sommarjobb som passar både dem och er bäst. Ta vara på chansen att träffa intresserade ungdomar. Här kommer du att få träffa många kandidater samtidigt och kan på plats avgöra vilka du vill gå vidare med i rekryteringsprocessen.

Avvara två immar under denna kväll och marknadsför ditt företag. Här får du som arbetsgivare och egenföretagare möjlighet att presentera ditt företag personligen.

Önskar ditt företag speeddating? Ange det i din anmälan längst ner på den här sidan.

Mässan är kostnadsfri. Platserna är begränsade.

Anmälningsperioden är 6 februari - 6 mars.

En sammanställd utställarlista kommer att läggas ut på webbplatsen under vecka 11. Platsnummer tilldelas ditt företag i samband med sammanställningen och kommer att framgå av listan.

Mässan äger rum i kommunhuset, på entréplan, i konferenslokalen.

Platser och villkor

Du som anmäler ditt företag förväntas att medverka under hela kvällen (kl. 16-18). Tillgång till mässlokalen från kl. 15.30

Platserna kommer att vara beredda med bord och två stolar. Eventuellt material, medskick och broschyrer hämtar du med dig.

Självklart städar du efter dig själv och lämnar lokalen i det skick den var vid ingång.

Villkor för att anmäla sig

Företag som har ett rekryteringsbehov till sommaren, som kan erbjuda en kortare anställning med lön.

Det finns 15 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 6 mars.

Bransch
Multiple selection