Håbo kommun logo
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommun logo

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

2015-12-17
Rubrik
Ingress
Läs mer här
phone
Information
0171-525 00
Pil ner

Kontakta Håbo

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Roligaste sommarjobbet - starta eget företag i sommar?

Roligaste Sommarjobbet™ är inte som något annat sommarjobb. Du som går i årskurs nio eller på gymnasiet och är intresserad att lära dig mer om företagande har i år möjlighet att driva eget företag som sommarjobb, och tjäna pengar på ditt egna företag.

Roligaste Sommarjobbet™ pågår i fyra veckor. Programmet inleds med en kickoff-vecka där du får lära dig nödvändiga kunskaper för att kunna driva ditt företag framgångsrikt, komma på en affärsidé och träffa kompisar att driva företaget med. Därefter får du 2000kr i startkapital (dessa pengar får du behålla efter programmet) och en personlig coach som kommer att hjälpa dig under resan.

Under tre veckor driver du ditt företag. Vad du gör, när du gör det och på vilket sätt du gör det på är helt upp till dig. Som företagare är du din egen chef. Men om du väljer att driva ett företag som sommarjobb räknar vi med att du är motiverad och vill göra ditt yttersta för att ditt företag ska bli så bra som möjligt.

Du kommer att ha daglig kontakt med din handledare, och en gång per vecka samlas alla sommarlovsföretagare för att utbyta idéer, tips och ha kul tillsammans. Det finns alltså alltid någon att fråga om du skulle behöva hjälp. Efter dina veckor som sommarlovsföretagare samlas alla deltagare för en avslutningsträff med diplom- och prisutdelning.

Sedan 2009 har ca 500 ungdomar deltagit i Roligaste Sommarjobbet™, och 99,6% av dessa skulle rekommendera programmet till en vän.

För mer information, och för anmälan – besök www.roligastesommarjobbet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och www.facebook.com/roligastesommarjobbetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Sidansvarig:

2017-07-12

Uppleva och göra

Klicka för support
Stäng supportfönster